home profile twitter facebook follow
*capital S I N G LE datang lagi. :)*
Saturday, 14 January 2012 @ 07:47 | 0 individual(s)
assalamualaikum, salam sejahtera kpde semua~ haha. ta sabitt gtuh. 


okayy. saia ade azam baru lagi. dulu saia ade boyfie mcm awak semua. tapi sekarang? tidak lagi. saia dah single 100% percent gtuh. huhuhu


sorry sayangg. saia putos dengan awak bukan sebab ape. saia putos ngan awak untuk kebaikan kite lahh. saia nak tumpukan perhatian kepade pelajaran. *sigh* rase serbe salah bt awak mcm tu tapi saia kne tumpukan pelajaran. peajaran saia dah merosot jatuh ke bawah mcm landslide haha. ce bayangg kan landslide yg begitu laju menurun. ohmyy~ haha. mcm tu lah. awak tahu sayangg. sorry lah saia dah bt awak saket hati,bt awak terase and mcm mcm lagihh = =" 




saia sdih sangadd awak bt cmni tau. tapi tape saia redha sayangg :))




lagi satu sebab saia cube untuk nak cintakan awak mcm dulu sebab cinta saia kat awak hilangg sebab awak start curangg ngan saia dulu. ohmyy~ saat saat itu amat perit bg saia untuk terime. mcm ta percaye awak curangg ngan saia. walaupun awak dah explain perkare sebenar tapi awak tetap curangg di mate saia. mase tu hati saia hancur sangat. otak saia merapu entah pape. jadi sebab tu jgak lah saia putos ngan awak untuk tenangkn fikiran saia sayangg. 


kalau ade rezeki. mybe kite bersatu lgi. kalau tak, bile awak jmpe yg laen.
awak jgn lupekan saia tu? hemm. kbhai :)) 
Stella Queen

7teen year old.
my birthday is 19 november.
thanks visit my blog . Lovemuch xoxo
◄ OLDER POSTS // NEWER POSTS ►
comment
Credits
Layout made by S.Mell
Inspiration from fallingyou
resources from x x x x x.