home profile twitter facebook follow
#Salam Ramadhan ♡
Saturday, 27 July 2013 @ 07:14 | 0 individual(s)
Assalamualaikum .


Heyy . Lama tak update post . Berhabuk untuk berbulan bulan . Haha . Tapi apa apa pun . Salam Ramadhan dari saya . Alhamdulillah . Syukur ke hadrat illahi , kerana diberi peluang untuk merasa berpuasa di bulan yang mulia ni . Tak lama lagi nak raya dah . Baju raya dah beli ? Urmm . untunglah . kita takde pun lagi beli baju raya . :3 Hikhik . Btw nak cerita satu kerja giler yang saya buat time buka puasa . dan balik balik kena marah . argh great . Taknak buat dah . Serik sepanjang hayat . Sangat serikkk . nampak mcm terpengaruh jauh dah ni :/
pheww . weng weng weng .

 Time tu kan . Buka puasa kat padang . wee sangat happy , happy and so happy . Hang sebab sambut birthday girl kita . Aummm she so cute girl . love her so much . Sharifah Liyana Bt Syed Majid . MyLovelyCloserCousin .

Dari Kiri , Ruzana Omeyy , Yana Shantek , Mel Gebu & Bella Awesome !

weeee . yang tudung kuning tu Birthday Girl . aumm . sayang Birthday Girl . Dalam masa yang sama Aku terjumpa abg Alfi . Pheww . Boleh tahan handsome abang tua tu . hikhik . Mel cakap badan dia tough . woah . tak tahu lah . Tak observe pulak satu badan dia kay :D haha . Apa apa pun , lepas berbuka . kitaorang pergi karokae actually . Mula mula awesome jea nyanyi nyanyi . dengan Bella Awesome ni  aumm . Nice voice sayang . 

With Bella Awesome
With Acherah ^^
Ni sayang sayang saya . aumm . lovemuchxx .

 Herm . tengah best nyanyi tengok dah pukul 9.30 mlm . oh! Damn . mmg terkejut lari mcm lipas kudung kejar bas rapid . Tuptup driver bus ckp bus rapid gerak bas 300 ni pukul 10.30 mlm . What theee ? mmg balik tu kena marah habis ah . Menyesal betul rasa . herm . Btw thank join saya lari sama awak . aum . Love much . Kitaorang lari beramai ramai , with zana , acherah , fazrul & aina .(lupa nak capture pic diaorang yang lain , Phew sorry .) Hikhik Awesome . SERIOUS TALK TAKNAK BUAT DAH MCM NI T-T
Tips-Tips Menghilangkan Bintik Bintik Putih/Hitam Di Muka
Sunday, 12 May 2013 @ 02:40 | 0 individual(s)
Assalamualaikum ,

Heyy ! okay . Harini aku nak share kat korang sedikit tips tips yang menarik ! haa . korang mesti nak kulit korang nampak cantik dan bersih . gege bu bu bu kan ? ahaks . okay . Tak sia sia aku reasearch tau . dapat tips ni . saja nak share dgn korang . manalah tahu dapat membantu kan ? Bahan bahan dia semua senang dapat . seriously .

Bahan Utama
  • Sebiji Telur
  • Kapas Muka
  • Air Suam
  • Hirisan Limau Nipis
Cara-cara
  1. Asingkan putih telur dan kuning telur . Kita hanya akan guna bahagian putih telur sahaja .
  2. Celupkan kapas ke dalam bekas yang berisi putih telur tadi .
  3. Lekapkan kapas muka yang bersalut putih telur ke bahagian muka yang terdapat bintik putih/hitam tersebut *pastikan kapas muka korang betul betul melekat dan rata di muka* .
  4.  Tunggu sehingga kapas betul betul kering .
  5. Tanggalkan kapas muka tersebut .
  6. Observe kapas muka tersebut dan korang akan dapati bintik putih/hitam pada muka korang dah tercabut .
  7. Cuci muka dengan air suam .
  8. Kemudian gosokan hirisan limau nipis ke muka korang . Maybe akan rasa pedih sikit >,< . Ini bertujuan ini untuk membuang hanyir telur & menyegarkan kulit korang .
Okay ! senangkan ? Amalkan 2 kali seminggu . Insya-Allah bintik putih/hitam korang akan hilang . That's all sayang sayangku ^^ , selamat mencuba .
Simptom-Simptom Barah Otak
Friday, 10 May 2013 @ 06:32 | 0 individual(s)
Assalamualaikurum ,

Hey guys ! harini nak share dengan korang pasal simptom simptom "Barah Otak". manalah tahu . Ia dapat membantu sesiapa saja. tak salah kalau share kan ? Sharing Is Caring .Haha. Joke . ^^

Pernah tak korang rasa sakit kepala,pandangan kabur,muntah muntah dan selalu lupa?Jika ya,lebih baik korang cepat cepat berjumpa doktor kerana mungkin simptom simptom awal Barah Otak .
Kalau korang nak tahu macam mana barah otak ni ada . Mengikut kajian , faktor utama ditemukan ialah genetik, keturunan , pesekitaran dan bahan kimia




Antara Simptom Simptom Barah Otak .
  • Sakit kepala yang teruk terutama di waktu pagi (aku ada ==")
  • Sakit kepala yang berterusan sehingga loya dan ingin muntah 
  • Pandangan menjadi kabur (aku ada ==")
  • Selalu lupa (aku ada ==")
  • Epilepsi (kekejangan otot atau sawan)
  • Gangguan percakapan
  • Gangguan ingatan (aku ada ==")
  • Perubahan personaliti
  • Kerap diserang sakit kepala (aku ada ==")







Okay .That's all. kalau korang ada simptom ni , korang pergilah check okay ? jangan jadi macam aku . semua benda malas. Byee . ^^V


Stella Queen

7teen year old.
my birthday is 19 november.
thanks visit my blog . Lovemuch xoxo
◄ OLDER POSTS
comment
Credits
Layout made by S.Mell
Inspiration from fallingyou
resources from x x x x x.