home profile twitter facebook follow
#Salam Ramadhan ♡
Saturday, 27 July 2013 @ 07:14 | 0 individual(s)
Assalamualaikum .


Heyy . Lama tak update post . Berhabuk untuk berbulan bulan . Haha . Tapi apa apa pun . Salam Ramadhan dari saya . Alhamdulillah . Syukur ke hadrat illahi , kerana diberi peluang untuk merasa berpuasa di bulan yang mulia ni . Tak lama lagi nak raya dah . Baju raya dah beli ? Urmm . untunglah . kita takde pun lagi beli baju raya . :3 Hikhik . Btw nak cerita satu kerja giler yang saya buat time buka puasa . dan balik balik kena marah . argh great . Taknak buat dah . Serik sepanjang hayat . Sangat serikkk . nampak mcm terpengaruh jauh dah ni :/
pheww . weng weng weng .

 Time tu kan . Buka puasa kat padang . wee sangat happy , happy and so happy . Hang sebab sambut birthday girl kita . Aummm she so cute girl . love her so much . Sharifah Liyana Bt Syed Majid . MyLovelyCloserCousin .

Dari Kiri , Ruzana Omeyy , Yana Shantek , Mel Gebu & Bella Awesome !

weeee . yang tudung kuning tu Birthday Girl . aumm . sayang Birthday Girl . Dalam masa yang sama Aku terjumpa abg Alfi . Pheww . Boleh tahan handsome abang tua tu . hikhik . Mel cakap badan dia tough . woah . tak tahu lah . Tak observe pulak satu badan dia kay :D haha . Apa apa pun , lepas berbuka . kitaorang pergi karokae actually . Mula mula awesome jea nyanyi nyanyi . dengan Bella Awesome ni  aumm . Nice voice sayang . 

With Bella Awesome
With Acherah ^^
Ni sayang sayang saya . aumm . lovemuchxx .

 Herm . tengah best nyanyi tengok dah pukul 9.30 mlm . oh! Damn . mmg terkejut lari mcm lipas kudung kejar bas rapid . Tuptup driver bus ckp bus rapid gerak bas 300 ni pukul 10.30 mlm . What theee ? mmg balik tu kena marah habis ah . Menyesal betul rasa . herm . Btw thank join saya lari sama awak . aum . Love much . Kitaorang lari beramai ramai , with zana , acherah , fazrul & aina .(lupa nak capture pic diaorang yang lain , Phew sorry .) Hikhik Awesome . SERIOUS TALK TAKNAK BUAT DAH MCM NI T-T
Stella Queen

7teen year old.
my birthday is 19 november.
thanks visit my blog . Lovemuch xoxo
◄ OLDER POSTS
comment
Credits
Layout made by S.Mell
Inspiration from fallingyou
resources from x x x x x.